Gezellige studio met privé-badkamer


U kunt bij Bed & Breakfast Bij de Brug kiezen uit twee ruimtes: De STUDIO en het APPARTEMENT. Bekijk hieronder de foto’s van de STUDIO.


Faciliteiten van deze studio


1-2 Gasten

De studio met privé-badkamer biedt een comfortabel onderdak voor één tot twee gasten. Ook voor een zakelijk verblijf is het erg geschikt.

In/uitchecken

Inchecken kan vanaf 15:00 uur tot 21:00 uur. (Gratis) parkeren kan vaak al ’s ochtends. Uitchecken vóór 11:00 uur. Andere tijden alleen in overleg.

Keuze voor ontbijt

Het ontbijt kan als extra service geboekt worden voor € 10,- p.p. per nacht. Bepaal zelf hoe laat het gebracht wordt (7:30 – 10:00 uur).

Koffie en thee

Koffie en thee is standaard aanwezig. De keuken biedt gelegenheid om eventueel zelf je ontbijt te maken of een simpele maaltijd te bereiden.

Gratis WIFI

Je beschikt over een beveiligde, snelle draadloze internet verbinding. Inloggegevens zijn vermeld op het informatieblad in de kamer.

Lits jumeaux

De studio heeft bedden als lits jumeaux van 1,80 x 2.00 meter. Ook uit elkaar te zetten en te gebruiken als twee éénpersoonsbedden.

TV en radio

In het appartement is een digitale televisie aanwezig met meer dan zeventig TV-zenders en ruim honderd Radio zenders.

Apparaten

Magnetron, 2-pits kookplaat, koelkast, broodrooster, citruspers, waterkoker, koffiezetapparaat, strijkijzer/plank, haardroger.

Prijzen


Waardering


Onderstaande grafiek laat zien hoe onze gasten Bed & breakfast BIJ DE BRUG waarderen.

Prijs/Kwaliteit
94%
Hygiëne
94%
Service
96%
Comfort
92%
Locatie
92%

Wij streven ernaar om de kwaliteit en de service van onze Bed & breakfast zo hoog mogelijk te houden. De ervaringen van onze gasten zijn hierbij onze leidraad. Daarom danken wij onze gasten die de moeite nemen ons een eerlijk review te geven.